СОФИЯ, ЦЕНТЪР
ИВАЙЛО 35

ПРОДАДЕНО!

БУТИКОВА ЖИЛИЩНА СГРАДА В СТРОЕЖ, ГРАД СОФИЯ - ЦЕНТЪР. НАМИРА СЕ НА УЛ. “ИВАЙЛО“ 35.


Нова бутикова жилищна сграда в самия Център на град София. Намира се на ул. "Ивайло" 35, с лице срещу градина „Ереван”, между Министерството на Земеделието и Руски паметник, на много комуникативно и същевременно тихо и спокойно място, на около 500 метра от пешеходната част на бул. „Витоша”, Съдебна плата, Президентство, Министерски съвет и ЦУМ.
Сградата на ул. "Ивайло" 35 e на девет етажа, основно с южно изложение. На подземния етаж и на партер са разположени гаражи, както и офис на партер, на останалите етажи - жилища, с по 2-3 функционални и правилно разположени апартамента на етаж.

Европейски стандарт на качество: луксозни общи части; 8 местен асансьор ORONA; Покрив – хидро и топлоизолация; Керамични тухли WIENERBERGER – Porotherm, осигуряващи надеждна енергийна ефективност; Каменна фасада; Топлоизолация – цялостна система на BAUMIT с минимална дебелина на пакета 10 см.; Немска PVC дограма TROKAL – 6 камерен профил от 76 мм PVC, с троен стъклопакет и нискоемисийно k стъкло; Вътрешни MDF врати; Блиндирана входна врата. С Централно отопление (ТЕЦ). 

СГРАДАТА Е С АКТ 16!

ОБЕКТИТЕ В СГРАДАТА СА НАПЪЛНО ПРОДАДЕНИ!

 
ПРОДАДЕНО!
ЧЛЕН НА КАМАРАТА НА СТРОИТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ
Дом е мястото, където те искат да останеш по-дългоСтивън Кинг

СОФИЯ ПРОДЖЕКТ ООД
гр. София 1606
Бул. Македония 15, Партер

+359 2 852 4261

+359 885 510 358